Komiska foton fångade i samhället

2011-08-05 @ 20:16

Hemköp i Västervik – Handla och du får köpa

Lägg märke till texten i den röda blobban:
Handla andra varor för minst 300 kr och du får köpa ett paket!”.

Om man köper varor får man köpa andra varor, vad generöst!

Expert – Blu-ray för 399 kr

Jag tyckte 399 kr lät väldigt billigt för en bluray-spelare så jag frågade om det verkligen kunde stämma. Jag fick svaret av mannen i butiken att varorna DVD-spelare och bluray-spelare tillhör samma grupp och att priset gäller bara för DVD-spelaren inom gruppen. Han sa också att han inte hade någonting med skylten att göra. Detta är falsk marknadsföring enligt mig, då man direkt kopplar priset till rubriken.

Polisen som felparkerar

Det senaste året har jag irriterat mig enormt på de bilister som inte förstår att man inte ska parkera på gångvägen in till Giraffens köpcenter. Jag har flera gånger funderat på om man borde ringa lapplisa alternativt polisen för att lösa problemet en gång för alla.

Den här dagen var det annorlunda. Nu var det polisen själv som parkerat mitt i vägen för oss fotgängare. Man kan tänka sig att polisen var stressade i ett ärende och att det inte fanns lediga platser, men det fanns flera platser väldigt nära.

Att grilla Festis och plast

”Gott att grilla” säger skylten med flammor upp mot Festis-flaskorna. Undrar hur Festis och smält plast smakar, någon som provat?

RSS-feed för kommentarer

2 svar till “Komiska foton fångade i samhället”

 • Kalle Kamel »
  2012-04-11 @ 6:50

  Du stod ju givetvis där och spanade redan när polisen kom, så du vet att alla parkeringar var lediga redan när dom kom… Du vet säkert exakt skälen till varför de ställde sig där, dom gör det bara i ren djävulskap… Kom in i matchen, vad vet du om varför, sluta kritisera något som du inte vet någonting om!

  • Jens Törnell »
   2012-04-12 @ 19:58

   Hej Kalle Kamel!

   Du har säkert rätt. Tack för din kommentar!