Google Chrome OS

2010-12-08 @ 07:52

Något som jag länge väntat på är att operativsystemet och webbläsaren ska byggas ihop. Google har nu tagit steget ut. Allt körs i webbläsaren Google Chrome och är man van vid den så kommer man snabbt igång med Chrome OS.

Är detta en Windows-dödare?

Vad händer i framtiden med stora operativsystem som Windows? Kan detta bli en operativsystemsdödare? Eller kommer Microsoft köra allt via sin Internet Explorer? Hemsk tanke.

Här kommer en video som visar Googles nya operativsystem Chrome OS.

RSS-feed för kommentarer

Ett svar till “Google Chrome OS”

  • Cyber »
    2011-03-03 @ 15:28

    Tror inte Windows får någon större konkurrans av detta, det finns trots allt tillfällen då man inte vill ut på nätet, eller inte har tillgång till det, allt kan inte styras utifrån datorn. Verkar vara ett härligt alternativ dock, suveränt att ha med på resande fot.