WordPress plugins – bra nog att vara inbyggda i WP

2010-03-07 @ 22:20

Vissa plugins är så pass bra att de skulle kunna byggas in i WordPress som en del av kärnan. Här kommer en lista med just sådana plugins. Listan är tänkt att fyllas på allt eftersom jag hittar plugins som är bra nog.

Vet du några kandidater som skulle passa in? Lämna en kommentar i så fall.

RSS-feed för kommentarer

4 svar till “WordPress plugins – bra nog att vara inbyggda i WP”

 • Eric Wallander »
  2010-03-09 @ 22:36

  Auto FTP (http://wordpress.org/extend/plugins/auto-ftp/) – Som namnet antyder, man slipper bekräfta/fylla i FTP-uppgifter varje gång som man vill jobba mot filsystemet (ex. vi uppdatering eller installation)

  WP Security Scan – (http://wordpress.org/extend/plugins/wp-security-scan/) Med tanke på jag har sett så många osäkra installationer av wordpress är något likande som detta tillägg ett måste.

  Svara
  • admin »
   2010-03-11 @ 12:24

   Tack för dina förslag. Säkerhet är ju alltid viktigt.

   Angående auto-FTP så behövs det inte på alla webbplatser. Jag som har Loopia har rättigheter att uppdatera min installation utan att behöva skriva in FTP-uppgifterna.

   Jag vet att om man har Crystone eller Surftown behöver man skriva in FTP-uppgifterna när man ska uppdatera WordPress eller plugins. Har du webbhotell, i så fall vilket?

   Svara
 • Eric Wallander »
  2010-03-14 @ 16:51

  Jag har Binero som webbhotell, även om jag har en server som står och rullar hemma. :P

  Anledningen till att jag tipsar om Auto FTP, eftersom att WordPress borde ha en inställning där man fyller i FTP-uppgifterna enbart en gång och sedan ska man inte behöva bry sig om det.

  Svara
  • admin »
   2010-03-18 @ 7:53

   Du har helt rätt. Det borde vara så. Jag får testköra pluginet och är det bra nog kanske jag lägger till det i listan.

   Svara

Lämna en kommentar