Kortare än Twitter – nanoblogg.se

2010-02-21 @ 21:58

Jag har fortfarande inte upptäckt den fulla nyttan med Twitter, men jag räknar iskallt med att det faller sig naturligt längre fram. För alla Twitter-fans har jag hittat en tjänst där man skriver ännu mindre.

Tjänsten heter Nanoblogg.se. Här skriver man bara in ett ord. Det kan vara ord som beskriver vad man gör eller hur man känner sig. Ett exempel kan vara ”lyckorus”.

För att göra det tydligare kan ni kika på klippen nedan.


RSS-feed för kommentarer

2 svar till “Kortare än Twitter – nanoblogg.se”

 • Kim Lemon »
  2010-03-27 @ 2:50

  Dessa nymodigheter. Jag ser inte något positivt med varken Twitter eller Nanoblogg. Sociala nätverk på internet höjer inte min livskvalitet på något sätt, det snarare distraherar levernet i sig. Tanken på att avspegla mitt liv i korta fraser på internet känns både stressande och meningslöst.

  • admin »
   2010-03-27 @ 7:53

   Det är nog ändå bra att följa med i alla dessa nymodigheter. Kanske förstår man hur man ska använda dem tids nog.