Intervju på Lunarstorm

2010-02-15 @ 17:03

År 2007 hade jag ett flertal klubbar på Lunarstorm. En av dem (KrypinSkaparna) fick över 26000 medlemmar. Den som gjort månadens snyggaste ”krypin” vann ”Månadens Guru”. Jag fick äran att både vinna ”Månadens Guru” och bli intervjuad för mitt intresse som driven klubbägare.

Här nedan följer bilder och sedan intervjun:

Analyzer – en driven klubbägare

Dags igen att lyfta fram några av Lunarstorms alla aktiva och engagerade medlemmar. Nämligen de som jobbar med klubbar och dedikerar stor del av sin fria tid, för egen men också för andras skull. Under våren presenteras några hängivna klubbägare. Här är nummer tre!

 • Lunarstorm - Hej Analyzer, P26 från Kalmar! Du är en aktiv Lunare, hur länge har du varit medlem?
 • Jens Törnell - Jag har haft några olika konton, det första startade jag nog 2000. Det var en kompis som tipsade mig om LunarStorm, och först tyckte jag inte att det var så intressant, men nu är jag fast!
 • Lunarstorm - Berätta om ditt klubbintresse!
 • Jens Törnell - Det började med att jag startade klubbar i ämnen som jag var intresserad av och som då saknades. Sen gav jag bort dem när antingen intresset svalnat eller på grund av tidsbrist. Klippklubben är en sådan.
 • Lunarstorm - Vad har du för klubbar nu då?
 • Jens Törnell - Just nu är jag ägare till några stycken, de flesta med designinriktning då det är min passion. Bland annat PhotoshopGuiden och Krypinskaparna som är den största. Den skapades förra sommaren och har snabbt blivit populär. Där kan man skaffa gratis mallar till sitt krypin och diskutera design.
 • Lunarstorm - Hur gör man klubben populär?
 • Jens Törnell - Det är viktigt att ha en snygg startsida till klubben, som lockar nya medlemmar. Sen är det viktigt att uppdatera innehållet och ha en bra struktur så att det är lätt att hitta det man söker.
 • Lunarstorm - Vad är så spännande med design?
 • Jens Törnell - Jag tror nog att LunarStorm ökat mitt intresse för formgivning. Här får man chansen att lätt visa vad man kan och får snabbt gensvar på vad som funkar och inte. Jag är också kreativ inom andra områden, men just design passar bra här.
 • Lunarstorm - Vad är så bra med funktionen klubbar?
 • Jens Törnell - Det är ett enkelt sätt att hitta likasinnade med samma mål och intresse. Och så får man dela och byta erfarenheter.
 • Lunarstorm - Hur mycket tid lägger du ner?
 • Jens Törnell - Faktiskt nästan all min lediga tid. Det blir många timmar framför datorn…
 • Lunarstorm - Vad gör du annars då?
 • Jens Törnell - Jag jobbar som handledare på ett datortek. Det är schysst, för där får jag hålla med datorer, även om nivån är ganska grundläggande. Och så får jag hjälpa andra människor, vilket är kul. Jag gör även en del elektronisk musik med hjälp av datorn, lite techno/trance inspirerat. Som sagt, det blir mycket dator för mig.
 • Lunarstorm - Vad är det bästa med LunarStorm?
 • Jens Törnell - Det är lätt att få tag i folk. Alla vet vad LunarStorm är och nästan alla i en särskild ålder är medlemmar. Det är häftigt!
 • Lunarstorm - Något som är mindre bra?
 • Jens Törnell - Det är väl de få gånger funktionerna inte funkar riktigt. Fast det händer ju inte så ofta längre.
 • Lunarstorm - Har du något särskilt starkt Lunar-minne?
 • Jens Törnell - Jag träffade min fastmö på LunarStorm. Det var för ett och ett halvt år sen som vi började chatta och maila varandra. Nu är vi förlovade sedan ett halvår tillbaka!
 • Lunarstorm - Analyzers fem favoriter:
  Favoritfunktion på LunarStorm: Kollage, enkelt att visa vem man är och vad man kan.
  Favoritklubb (förutom dina egna): KrypinEliten, det var den första klubben jag skapade och gav sedan bort.
  Favoritfilm: X-men filmerna.
  Favoritmusik: Dance/techno.
  Favoritresmål: USA och särskilt New York. Vore kul att se om det är som på film.
  Vill du veta mer om Analyzer? Kolla in hans krypin!
  Eller blev du intresserad av hans klubbar? Här finns KrypinSkaparna och PhotoshopGuiden
  Redaktion
RSS-feed för kommentarer

2 svar till “Intervju på Lunarstorm”

 • Ewa Axelsson
  2010-06-27 @ 18:21

  Hej
  Jag har inte använt lunarstorm på några år.Har jag kontot kvar?
  Jag har bytt mailadress o kommer ej håg mitt lösenord..
  Hur gör jag??
  MVH Ewa

 • Johan
  2010-08-30 @ 9:33

  Oj, jag tyckte jag kände igen dig!
  Kommer ihåg när man hängde på LunarStorm. :)

  Du var kung över design, det ser man på denna hemsida också. Riktigt, riktigt snyggt!

  Keep it on!