Intervju med mig på WPXL.se

2010-01-19 @ 19:23

Jag blev intervjuad av Peter på ZtrixQ.se.

Introduktion

Jens Törnell är en Internetprofil som säkert många känner till, och då kanske framför allt ni som är intresserade av WordPress. I och med jag har en WordPress inspirerad blogg som WPXL och ett stort intresse för just WordPress är det väldigt intressant med andra WordPress entusiaster som Jens Törnell. Till exempel har han själv skapat ett 10-tal egna WordPress plugin.

Naturligtvis väckte det en nyfikenhet hos mig att prata med Jens och för att få reda på lite mer om honom och hans intresse för WordPress. Jag skickade över några frågor för en intervju till Jens och hans intressanta svar kan ni läsa här i artikeln. Inledningsvis presenterar Jens sig själv med några rader.

Läs intervjun på WPXL.se.

RSS-feed för kommentarer

Ett svar till “Intervju med mig på WPXL.se”

  • Peter »
    2010-01-19 @ 19:48

    Hej Jens! Tack för att du skrev en liten blänkare om WPXL.