Min musik – 12 år på nätet

2009-11-19 @ 16:45

Till och från sedan jag var 15 år gammal har jag skapat datormusik i stilen dance / techno / trance / synth.

Här är några musikprogram jag testat på under åren

  • Noisetracker (Amiga)
  • Soundtracker (Amiga)
  • OctaMed (Amiga)
  • Protracker (Amiga)
  • Fasttracker (PC)
  • Cakewalk Pro (PC)
  • Dream Station (PC)
  • Sonar (PC)
  • Fruity Loops (PC)

Medverkade i tidningen Tekkno med över 50 000 läsare

Runt år 1997 fick jag äran att få några av mina låtar publicerade i tidningen Tekkno som då hade över 50 000 läsare. En av låtarna som följde med på CD-skivan heter Happyland. När jag spelade låten för folk kände de igen den från tidningen, men blev såklart lite förvånade när jag berättade att det var jag som hade gjort den.

12 år senare

Idag testade jag att söka upp låten Happyland på nätet och trots att det gått 12 år sprids den fortfarande runt om i världen. Den lades upp 2009-06-04.

  • Den går exempelvis att ladda ner här: Happyland.

Det återstår att se om den fortfarande finns tillgänglig på internet när jag är gammal och skruttig. Då lever vi säkert i en värld där internet inte är fritt och där allt måste granskas innan publicering.

Kommentarer är avstängt.