Coop Forum tar inträde!

2009-11-16 @ 16:59

För inte så länge sedan skulle jag handla mat på Coop Forum. Som alltid när jag storhandlar hade jag ryggsäcken med mig, för att kunna bära lite mer.

Irritationsmoment 1

Just när jag ska gå in möts jag av en skylt där det står i stil med ”Ryggsäckar får ej tas med in”. Varför inte?? Om man ska handla mycket är det en stor fördel att ha väska med sig, speciellt om man cyklar. Istället får jag lov att ställa grejerna i ett av deras skåp.

Irritationsmoment 2

När jag kommer till skåpet får jag se att de är fräcka nog att ta några kronor i pant så att man ska lämna tillbaka nyckeln. Ska jag som alltid betalar med kort nu plötsligt se till att ha tillräckligt med mynt för detta? Annars kommer jag ju inte in i butiken, om jag håller mig till reglerna.

Irritationsmoment 3

När jag väl ska hämta ut min väska och öppnar skåpet är pengarna jag stoppat i borta. Skåpen var alltså avgiftsbelagda.

Sammanfattning

Coop Forum kräver att jag låser in min väska i ett avgiftsbelagt skåp innan jag handlar. De tar alltså inträde för oss väskbärare. Om man handlar på Coop dagligen blir kostnaden för skåpet mer än vad man betalar i kyrkoavgift på ett år. Är detta rimligt? För ett skåp!?

Nuförtiden handlar jag alltid på Ica Maxi stormarknad. De har inga inträdeskostnader och det är inga problem att ta med sig väskan in.

Lämna en kommentar