Google älskar WordPress

2009-08-19 @ 19:18

Matt Cutts (Google) på WorldCamp TV

Jag hittade ett intressant klipp där Matt Cutts (från Google) pratar på WorldCamp. Han säger att han älskar WordPress. Matt Cutts går igenom sökmotoroptimering i Google, och hur man skapar sökmotorvänliga bloggar i WordPress. I klippet fann jag en del saker som jag inte kände till om sökmotoroptimering, saker som jag tidigare bara anat men inte haft tid att testa.

Jag rekommenderar klippet starkt till de som är intresserade av sökmotoroptimering i WordPress, men också sökmotoroptimering mer generellt.

Matt Mullenweg (WordPress) på WorldCamp TV

Som en liten bonus lägger jag även in frågor och svar till Matt Mullenweg (grundare av WordPress). Det handlar främst om vad som kommer i framtiden när det gäller WordPress 2.9 och senare versioner.

Matt vs. Matt

Vem är coolast? Google-Matt Cutts eller WordPress-Matt Mullenweg? WordPress-Matt Mullenweg ligger före Google-Matt Cutts på Google. Jag tycker hans adress är smått genial. Han har ma.tt. Om inte Google hade använt punkt som avgränsare hade han antagligen legat etta på sökordet ”Matt”.

Matt Cutts skriver om sitt besök på WorldCamp i sitt inlägg SEO for bloggers.

RSS-feed för kommentarer

Ett svar till “Google älskar WordPress”

  • Craig »
    2010-10-18 @ 13:24

    Great article and love how you have included the 2 videos, I think Matt Cutts is the coolest but Matt Wullenberg has an ingenious website name :-)

    Svara

Lämna en kommentar