KLT – familjekortet kräver att alla följer med

2009-07-07 @ 16:05

Jag och min sambo var på KLT i Kalmar igår för att köpa familjekortet. För 3 dagar kan man åka max 2 vuxna och 2 barn för 300 kr. Även om man som vi saknar barn, kommer man undan billigare än om vi skulle köpa var sitt kort i 3 dagar för 200 kr styck.

Stopp från ledningen

Igår när vi skulle köpa ett 3-dagars familjekort blev det stopp. Damen i kassan hade nyligen blivit informerad av ledningen att hon inte fick sälja familjekort till 2 vuxna utan barn.

Ta kort för 2, betala för 3 gick inte

Ett vanligt säljtrick är ”ta 3 betala för 2”. Att i vårt fall göra tvärt om, ta ett kort för 2, betala för 3 gick alltså inte. Max 2 vuxna och 2 barn och minst 1 vuxna och 1 barn gäller.

Förhindrat barn innebär ogiltigt kort

Vad händer om man köper ett familjekort när man har barn och barnet får förhinder och inte kan följa med? Måste man köpa nya kort då familjekortet är helt oanvändbart? Ska man kanske kidnappa en slumpvis utvald unge från stationen för att överhuvudtaget få åka med?

Gravida tvingas ta med ultraljudsbilder som bevis

Vad händer om man åker 2 vuxna och 1 barn men barnet finns i mammans gravida mage? Ska man ta med sig ultraljudsbilderna då, som intyg på att barnet är med?

Kommentarer är avstängt.