WordPress utvecklare topp 1000

2008-12-29 @ 20:38

Nyligen släpptes en lista på de 1000 främsta utvecklarna vad det gäller skapandet av WordPress-plugins. De som ofta använder WordPress plugins kommer med stor sannorlikhet att känna igen en del namn från listan. Alex Rabe, Matt Mulenweg och Lester Chan är några namn som jag själv känner till sedan tidigare.

Listan är baserad på antalet nedladdningar från WordPress egna pluginarkiv. Jag har tillverkat ett 10-tal plugin / instickningsprogram till WordPress. Söker man på ”Jens Törnell” på sidan, så finner man att jag (när detta skrivs) ligger på plats 98 av 1000 med 31 000 nedladdningar. Jag tycker det är godkänt även om jag inte haft den tiden jag önskat för att hålla dem alla uppdaterade.

Tillverkar du själv plugins till WordPress? Prova att söka efter ditt namn. Chansen är relativt stor att du finns med i listan.

Kommentarer är avstängt.