Wolverine Trailer

2008-12-17 @ 20:27

Nu är den här, Wolverine trailer. Det är en slags prequel för X-men filmerna även om skaparna hävdar att detta är någonting helt nytt. Trailern är betydligt bättre än vad jag väntat mig.

Min uppfattning var att filmen mest skulle handla om Logans mörkare sida och inte så mycket om andra mutanter. Här finns många andra mutanter som jag känner igen från serierna och den tecknade TV-serien. Blob och Gambit och Sabertooth är några av dem.

Jag har läst att det även ska göra en film om Magneto. Det känns som att konceptet för Wolverine är betydligt starkare och kan vara mer inkomstbringande. Kanske kommer det nya filmer om X-men efter Magneto men eftersom de tog död på många mutanter i den förra krävs ett bra skript för att få X-men 4 att fungera.

Kommentarer är avstängt.