Tårta på grund av väl utfört arbete

2008-12-03 @ 20:20

På MediaAnalys där jag arbetar är det inte ovanligt med nöjda kunder. Det som däremot är ovanligt är att få belöning för mödan i form av gåvor, iallafall inne på teknikavdelningen. Kunder är vana att få det de betalar för och förväntar sig att bli nöjda. Idag var det lite annorlunda.

Som vanligt slet jag hårt på MediaAnalys för att kunna göra ett bra arbete och hade just avslutat ett design-uppdrag. Kunden ifråga ringde upp mig och lät jättenöjd över vad jag hade gjort med deras webbplats och frågade om adressen till MediaAnalys kontor. Sedan sa han att han skulle skicka en tårta. Jag visste först inte om han menade allvar eller skämtade.

Några timmar senare kom ett förvirrat bud in på teknik med en tårta och frågade om det fanns någon Jens Törnell. Någon sådan fanns. Jag passade på att bjuda hela teknik på tårtan samt de som på något sätt varit i kontakt med kunden. Mycket lyckat eftermiddags-fika. Det finns även en bit kvar till frukost imorgon!

Foto: Ann-Sofie Borg

Kommentarer är avstängt.