Årets julklapp 2008

2008-11-16 @ 20:17

Förra året gissade jag att årets julklapp 2007 skulle bli iPhone eftersom Apple tagit stora kliv fram på marknaden. Jag hade fel. Årets julklapp 2007 blev enligt de flesta en GPS. Även i år försöker jag gissa vad årets julklapp kommer att bli.

Har du inte varit på Mediamarkt tidigare bör du besöka den. Butiken är enormt stor och innehåller de mesta som har med media-elektronik att göra. Dessutom är de oftast billigare än de andra kedjorna. Hur som helst så fann jag bärbara datorer i miniformat. Jag tycker att en bärbar dator är ganska klumpig att ta med sig och en handdator för liten.

En Netbook eller Mini-PC är vad jag tror kommer bli årets julklapp 2009. De är små men går ändå snabbt att skriva på. Skärmen är knappt 9? och för de flesta uppgifter räcker det till. Mini-PC är relativt bra även ur prestandasynpunkt då man kan få en Acer Aspire One för under 4000 kr med 160 GB hårddisk, 1GB RAM och 1,6 GHz processor. Dessutom får man Windows med på köpet.

Nu återstår att se om jag har mer rätt i år än förra året. Vad tror du? Läs mer om Acer Aspire One hos Onoff.

Lämna en kommentar