Imponerande tröjeditor i Flash

2008-08-28 @ 19:51

Hos Spreadshirt möts man av en imponerande ”tröj”-editor i Flash. Där kan man ställa in text, bild, tröjvariant, färg, storlek, tryckmetod och placering. Man kan alltså få en tröja med nästan obegränsade möjligheter.

Här är en bild på tröj-editorn:

Till en början satt jag mest och lekte med verktyget för att se hur det hela fungerade men då jag blev imponerad beslöt jag mig för att testköra tjänsten och här är resultatet:

Resultatet

Trycket blev lika bra som jag hade hoppats på och vad jag kan se identisk med den varianten jag skapade i Flasheditorn. Nu hoppas jag bara att trycket ska sitta kvar även efter flera gångers tvättande men det återstår att se. Jag rekommenderar tjänsten till er som önskar en tröja eller t-shirt med unikt tryck.

Kommentarer är avstängt.