Sanna Nielsen – Kalmar Stadsfest 2008

2008-08-10 @ 19:48

Nyligen har det varit Kalmar Stadsfest 2008 med bland annat RIX FM Festival 2008. Självklart har jag varit på båda. På festivalen fanns artister som Nordman, BWO, EMD, Marie Picasso, Sonja Aldén och några till. Det var trevligt men vissa saker kunde varit bättre.

RIX FM Festival 2008

Det jag inte tyckte om i förra årets RIX FM-festival var att Ramsells coverband spelade i nästan en timme innan de första ”riktiga” artisterna fick lov att komma upp på scenen. Då hade jag och säkert många andra redan börjat tappa intresset för tillställningen. Jag hoppas att det skulle ske en förbättring till detta år, men icke.

Ramsells började och spelade i nästan en timme innan artisterna entrade scenen. När de frågade om folket ville höra mer av dem hördes ett buande bakom mig.

Sanna Nielsen

Dagen efter, på fredagen uppträdde Sanna Nielsen och hon presenterades som en världsartist. Jag tänkte för mig själv att det var en stor överdrift, tills jag såg framträdandet. Det var riktigt grymt och jag tycker att det toppade RIX FM-festivalen, trots att där fanns fler artister.

Som en bonus fick vi som var där bra bilder. Här är några av dem:

Kommentarer är avstängt.