Grattis! jenst.se fyller 1 år!

2008-07-21 @ 19:41

Året har gått fort men samtidigt är det ändå svårt att förstå att jenst.se endast bara är 1 år gammal. Domänen är dock något längre men jag räknar från det datum jag först skrev att bloggen öppnat.

Bloggens utveckling

Varje månad har det hänt lite saker med bloggen, vissa saker mer synliga än andra, en sakta utveckling. Det kommer garanterat fler förändringar framöver. WordPress, plattformen som jenst.se ligger på utvecklas hela tiden och det kan också bana vägen för nya funktioner.

E-mind och MediaAnalys

Jag har tidigare skrivit om att jag arbetat på E-mind som dessvärre gick i konkurs. Istället arbetar jag nu hos konkurrenten. Jag har trivts väldigt bra på både E-mind och MediaAnalys och skulle vilja kalla det för ett riktigt guldår rent arbetsmässigt. Jag har fått mycket nya erfarenheter på båda företagen. Att ha möjligheten att lära sig nya saker på en arbetsplats värderar jag högt och just nu arbetar jag och mina kollegor på ett antal större webbprojekt som i framtiden kommer leda till ännu bättre tjänster för våra kunder.

WordPress plugins

Min blogg är skriven i WordPress som jag anser vara ett otroligt bra bloggverktyg. Det är så bra att det går att använda som CMS-verktyg (Content Management System). Därför har jag utvecklat ett flertal plugins för plattformen.

12 000 besök på en månad

Under aprill månad slog jag mitt personliga besöksrekord och hade över 12 000 besök. Jag trodde det var en tillfällig topp i statistiken men det har visat sig att det håller i sig. Sedan dess har jag inte varit under 12 000 besök någon månad. Detta trots att jag inte varit så aktiv sista tiden av naturliga skäl, solen skiner ute.

Framtiden

Vad kommer vi få se här framöver? Det kommer bli mer artiklar om intressanta ämnen och tjänster på nätet. Bloggen kommer garanterat fortsätta att förändra sig visuellt, förhoppningsvis till det bättre. Tack för ett bra år!

Kommentarer är avstängt.