Hellboy 2 trailer – The Golden Army

2008-03-25 @ 16:43

Trots några få dåliga animeringar i den första Hellboy-filmen tycker jag att den var riktigt bra. Främst är det attityden i den som jag gillar, men jag tycker även om färgsättning och känslan i miljöerna. Den spelade in hyfsat bra med pengar, iallafall så pass bra så att det nu är dags för en uppföljare.

Efter att ha sett trailern på Hellboy 2 tycker jag att den action som finns verkar toppa det som fanns i ettan. Animeringarna är förhoppningsvis också bättre. Det jag inte är så nöjd över är att det verkar vara en upprepning av manus från ettan. Vi får hoppas att jag har fel. Jag har för övrigt läst att det verkar vara en trea på gång. Såvida tvåan innehåller en bra handling och inte är en upprepning från första filmen så skulle jag kunna tänka mig att se även trean.

Filmen har premiär den 11 Juli i USA men jag har inte funnit något datum då den går i Sverige.

Kommentarer är avstängt.