The Incredible Hulk – Hulk 2 trailer

2008-03-20 @ 16:18

Hulken som serietidning har jag gillat sedan jag var liten och var även förtjust i TV-serien. Dock blev jag mycket besviken över Hulk som kom år 2003. Den kändes seg och filmmusiken var inte alls så som jag hade hoppats på. Dessutom såg Hulken extremt animerad ut. Ett stort misslyckande.

Nu är The Incredible Hulk (Hulk 2) på väg och jag hoppas verkligen inte den är en flopp. Av trailern att dömma verkar den bättre än 1:an. Det känns mer som TV-serien vilket jag gillar, musiken verkar bättre och även animeringarna. Efter vad jag har läst ska den dessvärre släppas direkt på DVD, ingen bio alltså.

Datumet som står i slutet av filmen visar att den ska komma 13 juni så den kommer antaligen till Sverige lagom till julhandeln.

Stan Lee (skaparen av serietidningen) har varit med som statist i de flesta Marvel-filmer. Dock verkar det inte som att han kommer att kunna vara med i den här. Han hade helt enkelt inte tid då inspelningsplatsen var för långt bort. Kanske löser det sig, det återstår att se.

Kommentarer är avstängt.