Mord på Google!

2007-12-18 @ 10:49

Ibland får man vara med om diverse märkliga saker på internet. Idag var en sådan dag. Jag arbetade som vanligt på MediaAnalys här i Kalmar. Google är en stor del av mitt arbete och ibland vet inte Google om det är en människa eller en robot som befinner sig på sökmotorn. Då får man upp en ruta där man skriver in bokstäver för att bekräfta att man är människa.

Idag fick jag ett en splatter-röd text med texten ”mord”. Till råga på allt ombes jag skriva av texten i rutan för att kunna gå vidare och få mitt resultat. Jag passade på att ta en screenshot:

RSS-feed för kommentarer

3 svar till “Mord på Google!”

 • Joacim »
  2007-12-20 @ 17:48

  Ett tips är att köra AV ranken eller vad ni använder nu genom någon proxyserver på annat IP så slipper ni valideringen vid sökningar.

  • Jens Törnell »
   2007-12-20 @ 17:49

   Om jag kommer ihåg det ska jag framföra förslaget till de som är mest berörda av problemet.

 • Jesper
  2008-07-09 @ 17:49

  Eh…jaha….ja det var ju roligt. Eller? Vad är grejen? Fyra bokstäver råkar bilda ett ord som vi svenskar förstår. Eureka!