Roliga Klipp – Smygstart

2007-11-29 @ 22:49

Roliga Klipp

Nu är det smygpremiär för Roliga Klipp. Det är en sida på svenska där vem som helst kan registrera sig och ladda upp roliga klipp.

Tanken bakom Roliga Klipp bygger på att det ska vara snabbt och lätt att hitta roliga klipp, framför allt svenska klipp. I dagsläget fungerar det att både registrera sig och ladda upp klipp. Klippen som laddas upp är i dagsläget endast kopplade till YouTube men kommer eventuellt i framtiden att stödja flera olika tekniker för detta.

Eftersom webbplatsen just nu släpps kan buggar förekomma. Rapportera dem i så fall till mig så skriver jag upp dem och tar hand om dessa så fort tid finns.

Redan nu finns det flera klipp uppladdade och som tack för hjälpen får användaren dels sitt användarnamn att visas på sajten och dels en skarp inlänk till sin egen webbplats från det klipp som postats. Välkommen!

Lämna en kommentar