Hyra festlokal – Våldtagen design

2007-11-19 @ 22:41

För en tid sedan gjorde jag en design åt Hyra festlokal. Jag tyckte själv att den blev väldigt bra och var nöjd med resultatet. Webbplatsens inriktning skulle vara att kunna erbjuda festlokaler i hela Sverige, vilket ju verkar vara en intressant och bra idé.

När jag tittar på sidan idag så verkar inriktningen ha förändrats. Det verkar vara mer reklam än innehåll, så det är en webbplats man ganska snabbt lämnar. Lite synd kan jag tycka, mycket på grund av att jag gjort designen till den.

Nu har det poppat upp yttligare webbplatser i samma stil. Den ena är Hitta Hus. Den andra är Hitta Gym. Sorgligt nog har de samma design som föregångaren med endast små förändringar. Jag tycker verkligen inte en webbplats som handlar om att bygga hus passar i pastell. Ännu mindre tycker jag att muskelberg på HittaGym passar in bland babyblått och pastellrosa.

Jag hoppas att designen på de två senare webbplatserna förändrar sig framöver samt att det finns riktiga företag som presenterar produkterna istället för bara en hög med adsense.

Våldta inte Hyra festlokals design!

RSS-feed för kommentarer

2 svar till “Hyra festlokal – Våldtagen design”

 • Ola »
  2007-11-20 @ 17:26

  Det är ju Ola och de andra soporna som varit och tafsat på det så det kan ju bara bli en sak: Skit.

  • Jens Törnell »
   2007-11-20 @ 17:26

   Jag vet inte vem det är som har hand om dessa webbplatser idag och vill inte hänga ut någon specifik person.

   Jag bara hoppas att kvalitén på nätet höjs och att design används till det den är avsedd för.