Kobojsarna – Jag vet att du vill ha mig

2007-11-02 @ 22:38

Kobojsarna kommer släppa sin senaste singel den 13 november. Den heter ”Jag vet att du vill ha mig” och är nästan lika grym som genomslagslåten ”Sång om ingenting”. Däremellan har de också släppt ”Studentsången” som också är av hög klass.

För er som inte känner till Kobojsarna sedan tidigare kör de skön och glad dance med mycket autotune i stil med Basshunter. Det finns så skrämmande mycket dålig dance-musik där ute så jag är glad att det finns några där ute som håller hög klass. Jag bara hoppas att Kobojsarna fortsätter att prioritera kvalité före kvantitet så tror jag de kommer slå igenom ännu större än vad de gjort.

Här är en länk till deras webbplats som när detta skrivs innehåller ”Jag vet att du vill ha mig” musikvideo.

RSS-feed för kommentarer

5 svar till “Kobojsarna – Jag vet att du vill ha mig”

 • Kobojsarna »
  2007-11-08 @ 16:40

  Fan va kul att du känner sån uppskattning av vår musik. Vi prioriterar givetvis kvalite framför kvantitet, precis som du skriver. Det är just därför vi inte har kommit med så pass mycket material. Vi är ganska kräsna över vad som låter bra.. och hopps verkligen att vi kan bidra till många lyckliga stunder för dig jens.

  Ha det super

  Ko – pojkarna
  Richard, Mikael & Emil

  Svara
 • Lisa
  2007-11-24 @ 16:41

  Asgo låt grabbar. Gillar er stenhårt! (:

  Svara
 • Emmelie
  2007-11-26 @ 16:41

  fan va skön låt !! :D digger er grymt mycket !!

  men försöker hitta texten till – Vet att du vill ha mig..
  vart kan man få tag på den ?

  Ha de superfint !!

  Svara
 • ulrika
  2008-01-09 @ 16:43

  hej var kan man få tag på texten till denna låt: jag vet att du vill ha mig

  Svara
 • Caroline
  2008-05-11 @ 16:44

  Hej!! Vad har Kobojsarna för hemsida?? Och han som sjunger i början av låten Jag vet att du vill ha mig var riktigt söt ;) Vill veta vad du heter.

  Ha det bra och gör superbra musik =)

  Svara

Lämna en kommentar