Sony BMGs officiella Britney Spears släppt

2007-10-08 @ 21:18

Hon blev känd för sin sång. Nu är hon känd både för sin sång och för att ha varit i media fler än många andra. Vad hände då efter alla intrigerna och skriverierna? Jo, sångerskan är nu tillbaka med en ny singel som heter Gimme More.

Sony BMG släpper i samband med skivsläppet sin officiella Britney Spears-sajt. Fotot som ligger på menyn tycker jag är en mysig detalj och känns helt rätt. Jag är själv nöjd med resultatet och känslan i webbplatsen.

Min gissning är att det kommer att komma en hel del nyheter om henne framöver, då Britney är så pass känd i media som hon är.

RSS-feed för kommentarer

2 svar till “Sony BMGs officiella Britney Spears släppt”

 • Anton »
  2009-07-03 @ 22:01

  vadå? gjorde du britneys officiella webbplats? :O

  • jens
   2009-07-03 @ 22:17

   Mja, jag gjorde den svenska varianten.