Loopia 10 x utrymmet 1 oktober

2007-09-29 @ 20:45

Loopia utökar nu sitt utrymme till 10 gånger mer än tidigare. Detta var tänkt att ske redan i slutet av sommaren men i datorvärldens optimistkalkyler blir inte allt alltid som man tänkt sig. Det sker även en fyrdubbling av trafikgränserna vilket resulterar i 20 GB / mån för privatpaket och 40 GB /mån för företag. Här kommer ett citat från deras senaste nyhetsbrev:

”Nu är det alltså bara två dagar kvar .. Vi talar givetvis om introduktionen av de nya paketstorlekarna. Som genom ett trollslag kommer de på måndag att ha tiodubblats till 1 GB för Privatpaketet och 2 GB för Företagspaketet. Till skillnad från vad som tidigare annonserats kommer vi dessutom fyrdubbla trafikgränserna till hela 20 GB / mån för Privatpaketet och 40 GB / mån för Företagspaketet.”

Något som också gillas är att de säker priserna på sina domäner. De flesta ligger nu på 59 kr / år men man kan även få vissa typer av domäner för endast 49 kr/ år. Återställning från backup är helt gratis.

”De nya paketstorlekarna har alltså möjliggjorts genom en helt ny lagringsplattform från Network Appliance. Från att hemsidesmaterial lagrats på respektive webbservers lokala hårddiskar, flyttas nu allting ut till ett centralt lagringskluster som enkelt kan byggas ut och anpassas för framtida krav – bland annat medges numera en maximal diskkapacitet på extrema 250 000 GB (!). Detta är en plattform som kommer stå sig väl en bra bit in i framtiden och som gör att vi nu kan erbjuda en lagringslösning som är helt unik i vårt prissegment.”

Jag hoppas de kan hålla tidsramen så blir Loopia återigen det prisvärda webbhotell jag från början betalat för.

RSS-feed för kommentarer

Ett svar till “Loopia 10 x utrymmet 1 oktober”

  • Chribba »
    2007-09-30 @ 22:36

    Det ska bli fint med massa extra utrymme! Loopia är helt klart det bästa webbhotellet!

    Svara

Lämna en kommentar