MediaAnalys stororder till Sony BMG

2007-09-12 @ 21:35

Det är som vanligt full fart på MediaAnalys och vi levererar för tillfället en helhetslösning till Sony BMG. För den som inte redan känner till det är Sony BMG kanske det största skivbolaget i Sverige med artister som t ex Agnes och Darin.

Paul Potts är en artist som slog igenom som operasångare genom ”Britains got talent”. Nu släpper han sitt album ”One chance” i Sverige och i samband med detta öppnar Paul Potts, en webbplats skapad av MediaAnalys. Som med de flesta webbplatser så växer den för var dag som går.

Reklam för skivan finns att se på TV4 för tillfället. Jag har bland annat sett den i pausen för Idol 2007.

Även om det är väldigt mycket som ska göras i det här uppdraget, så trivs jag som bäst med att arbeta med den här sortens projekt. Även om det finns uppsatta mål att sträva efter så öppnar det upp för kreativitet. Jag upplever samarbetet mellan MediaAnalys och Sony BMG som mycket bra och hoppas självklart på ett fortsatt gott samarbete.

Läs mer på IDG – Getupdated: ”Ordern är värd en del”

RSS-feed för kommentarer

4 svar till “MediaAnalys stororder till Sony BMG”

 • Kristian
  2008-03-06 @ 22:31

  Hej Jens,
  Hur gick det egentligen med allt detta med Paul Potts sait? Den verkar vara helt tom just nu.
  Jag har försökt hitta någon mer information om helhetslösningen men förutom den här sidan och några tidningsartiklar så hittar jag bara en blogg som hävdar att Mediaanalys inte längre arbetar med SonyBMG
  http://www.gate303.net/2008/03/05/mediaanalys-sony-bmg-folkia/

  Hur står det till egentligen? När kommer det någon information om Paul Potts på saiten?

  Svara
  • Jens Törnell »
   2008-03-06 @ 22:32

   Hej Kristian!

   Vi har en policy på företaget att inte öppet prata om våra kunder, ofta på grund av sekretess och vill du ha information i ärendet hänvisar jag dig därför till vår VD och kontaktuppgifterna till honom finner du på MediaAnalys webbplats.

   Mvh Jens

   Svara
 • Kristian
  2008-03-06 @ 22:33

  Ska jag frågar eran VD om varför Paul Potts sajt inte fungerar? Varför då? Jag frågar nog Sony istället.

  Svara

Lämna en kommentar