Workey – Sökmotor för jobb

2007-08-17 @ 20:47

Tycker du att det är omständigt att hitta jobb genom arbetsförmedlingen? Med Workey kan man mycket enkelt och snabbt söka upp det jobb man önskar och även välja kommun om man behagar.

Om man slår ihop arbetsförmedlingen med Google så kommer man ganska nära Workey som är en riktigt innovativ lösning för att kunna hitta det jobb man vill, i hela Sverige eller bara i någon specifik kommun. Det är fortfarande beta-version och har varit det länge. Jag har inte sett någon reklam på sidan så jag vet inte om det går bra för företaget bakom men jag hoppas det, för idén är toppen.

RSS-feed för kommentarer

Ett svar till “Workey – Sökmotor för jobb”

 • Nils Perlogo »
  2011-06-07 @ 21:45

  Jag söker själv jobb via Rekryteringskanalen som fungerar alldeles utmärkt för mig. Det jag saknar med jobbsajter idag är att de inte har några tydliga mervärden.

  På Rekryteringskanalen får jag dagsaktuella nyheter inom jobb och karriär. Det värdesätter jag väldigt mycket. Sen är sidan snygg också, eller vad tycker ni?
  http://www.rekryteringskanalen.se/

  Nils Perlogo

  Svara

Lämna en kommentar