Nytt jobb på MediaAnalys

2007-08-06 @ 20:18

MediaAnalys är ett företag jag nyligen fått anställning hos. Det var inte alls länge sedan det företag jag arbetat på (E-mind) gick i konkurs. MediaAnalys är ett företag som arbetar med sökmotoroptimering.

En av de förhoppningar jag hade innan jag började där var att MediaAnalys inte skulle syssla med ”fula metoder” vad det gäller sökmotoroptimering. Jag läste till min glädje i de rutiner jag godkänt att vi inte ska, eller inte heller får optimera sajterna med fula metoder. Det är antagligen därför företaget också går så bra.

Vi sökmotoroptimerar enligt ett långsiktigt perspektiv, som gynnar både oss och kunden.

Det verkar vara riktigt bra medarbetare, glada, positiva, drivande och företaget verkar gå bättre än någonsin. God organisation och väl definierade uppsatta mål tror jag kommer gynna både MediaAnalys, oss anställda och även våra kunder.

Jag har bara varit där en dag än så länge men det verkar som om det kan vara starten på någonting riktigt bra. Jag kommer att ha rollen som ansvarig i teknikgruppen för omoptimeringar och teknisk support, så jag kommer göra mer än att bara utföra optimeringar.

RSS-feed för kommentarer

6 svar till “Nytt jobb på MediaAnalys”

 • Per Renemark »
  2007-08-11 @ 22:00

  Kollegor igen Jens. Trevlig första veckan.

  En rättelse dock: ”Ansvarig för kunduppförning” ska det vara :)

  • Jens Törnell »
   2007-09-01 @ 22:03

   Har rättat till artikeln lite, för förtydliga vad min roll egentligen innebär. Kul att vara kollegor igen!

 • Yrsel
  2007-08-24 @ 22:01

  Välkommen Jens ;)

  // Kollegan ”over there”

  • Jens Törnell »
   2007-09-01 @ 22:04

   Tack och välkommen själv, till min blogg.

 • Fluder
  2007-08-26 @ 22:02

  Hej Jens,
  Vilken trevlig läsning.

  Välkommen till teamet.

  Med vänliga hälsningar
  Kristoffer Fluder
  http://www.mediaanalys.se

  • Jens Törnell »
   2007-01-09 @ 22:04

   Tack själv! Kul med så bra kollegor.