E-mind i konkurs

2007-07-26 @ 17:31

Efter att ha arbetat några månader på E-mind är jag nu utan arbete. E-mind har dessvärre gått i konkurs. Det var tråkigt då jag trivdes bra där eftersom jag fick arbeta med det som jag annars har som fritidsintresse, webbdesign. Min del i företaget var att sätta design till de olika projekten, webbutiker, webbplatser, annonser och även andra interna och externa projekt. I jobbet fick jag arbeta mycket med bildbehandlingsprogram, men minst lika mycket med att koda PHP / CSS i de webbutiker och CMS-verktyg som användes.

Varför gick det då i konkurs? Ja, det kan man fråga sig. Jag tycker själv att vi har arbetat fram en riktigt bra grund så det var synd att vi inte fick ut produkterna så pass bra på marknaden som vi hade hoppats på.

Om någon väljer att driva E-mind vidare i ny regi så tror jag det kan finnas goda förutsättningar att hitta en bra väg att gå för att lyckas. Vi får väl se vad som sker.

Jag har iallafall lärt mig väldigt mycket av att jobba på E-mind, framför allt förmågan att kunna göra andra människor nöjda med mitt arbete. Tidigare har jag bara arbetat med mina egna projekt. En annan viktig del jag har lärt mig är att försöka bedömma tid. Hur lång tid tar ett projekt? Det är mycket svårt att avgöra det många gånger då man inte vet om man stöter på problem och i så fall hur snabbt det går att lösa.

Jag hoppas iallafall att jag snart ska ha ett arbete som webbdesigner igen, i nya E-mind (om det blir något sådant) eller något annat företag. Tills dess kommer jag sitta med mina egna projekt.

RSS-feed för kommentarer

2 svar till “E-mind i konkurs”

 • Dennis
  2008-05-09 @ 21:44

  Är du intresserad av extra arbete?
  Ring mig på 0709251500 alt. 031 760 15 00

  • Jens Törnell »
   2008-05-09 @ 21:46

   Hej Dennis!

   Eftersom jag redan jobbar heltid på MediaAnalys så värderar jag min fritid mycket högt. Det innebär att jag tackar nej till extra arbeten, om jag inte får ruskigt bra betalt.

   Mvh Jens