My Book extern hårddisk – Bäst i test

2007-07-22 @ 17:15

Är du orolig för att få hårddisk-krasch och förlora alla dina filer? Tycker du det är dyrt eller omständigt att bränna skivor? Då kan en extern hårddisk vara svaret. Jag har själv köpt en extern hårddisk. De ligger normalt lite under tusenlappen i pris och jag tycker de är väl värda pengarna.

Har man Windows XP eller Vista så bör det vara riktigt smidigt att installera, bara koppla in den i USB-porten och en ny enhet skapas. För den som är van vid att använda utforskaren för att flytta omkring på filer går det alldeles utmärkt att överföra filerna till den nya enheten.

Det brukar medfölja program för den som vill ha ett mer avancerat backupsystem, där man t.ex kan schemalägga säkerhetskopieringen och ställa in så programmet hoppar över filer som inte har uppdaterats sedan gången innan.

Western Digital – My Book | Bäst i test

Western Digitals My Book var den som fick bäst i test på IDG och jag tycker själv den gör jobbet precis så bra som man förväntar sig. Vill du läsa om fler alternativ så finns det en bra artikel på IDG.

RSS-feed för kommentarer

Ett svar till “My Book extern hårddisk – Bäst i test”

  • Kurt
    2008-03-02 @ 21:43

    Här har ni en videorecension på hårddisken

    Pricerunner