Välkommen till nya jenst.se

2007-07-21 @ 16:22

Idag öppnar jag portarna för nya jenst.se som kommer att bli mer än bara en plats för att visa upp vad jag har gjort. Det kommer i framtiden att växa med inlägg i bloggens alla kategorier. Dessa kategorier är när detta skrivs 18 till antalet och kommer snart börja fyllas med information. Kategorierna kommer förbli dolda tills dess att de får inlägg.

Det kommer garanterat att finnas delar av sajten som i dagsläget inte fungerar helt perfekt i alla webbläsare och eventuellt även en del generella missar som rättas till efter hand. Hoppas ni har överseende med detta.

Skillnader mot min tidigare sajt är förutom designen: blogg, gästbok, bättre konktaktformulär, relevanta blogginlägg för respektive sida, styrs i grunden av WordPress, helt nytt sätt att bygga upp gallerier, möjlighet att kommentera inlägg, möjlighet att sätta betyg på inlägg samt möjlighet att övervaka sajten med RSS feeds.

Kommentarer är avstängt.